Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1217 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Narancshab héjában

Hozzávalók

4 narancs (vérnarancs is lehet)
4 tojás o 12 dkg porcukor
1 ev?kanál finomliszt
1 kupica narancslik?r

      A narancsokat megmossuk, majd mindegyiknek a tetejér?l egy szeletet levágunk. Levüket citrusprésen kifacsarjuk, és az üres héjakat tálalásig hidegen tartjuk. A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd a lisztet is beledolgozzuk. A narancsok levét megmelegítjük, majd apránként a tojásmasszához adjuk, és a lik?rt is beleöntjük. Ezután vízg?z fölött verve mártás s?r?ség?re f?zzük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és a forró narancskrémbe forgatjuk, csak ezután húzzuk le a t?zr?l. Könny?, remeg?s, de szilárd habot kapunk. Ha kih?lt, legalább 1 órára h?t?szekrénybe tesszük, és csak közvetlenül tálalás el?tt töltjük a narancshéjakba. Máris tálaljuk, nehogy a hab a héjtól megkeseredjék. Természetesen poharakban is kínálható, ekkor a narancshéjakkal nem kell bajlódnunk.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 270 kcal / 1129 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY