Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 3 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Alma és libamáj szendvics

Hozzávalók (4 személyre)

200 g libamáj (4 szelet)
600 g piros jonatánalma (4 db)

frissen ?rölt fehér bors
2 ev?kanál vaj

      Alma: Háromfelé vágjuk mind a négy almát úgy, hogy minden almából kapunk egy aljat, egy karikát és egy tetejét. A karikákat hámozzuk meg és szúrjuk ki a magházukat. Egy kis serpeny?ben, vajban mindegyik szeletet ( alsó, középs?, fels? szeletet egyaránt) megsütjük. Az almákat csak a sütés el?tt tisztítjuk és vágjuk fel, kb 2 perc alatt megsül. Libamáj: Sózzuk, borsozzuk a libamájszeleteket és serpeny?ben kevés vajjal megpirítjuk, majd salamanderben vagy süt?ben készre sütjük. Meleg süt?ben kb. 170 C fokon 3-4 perc alatt megsül. Tálalás: Az almakarikákat a tálra tesszük és melléjük a libamájszendvicseket, amelyeket úgy készítünk, hogy az alma alsó és fels? szeletei közé egy-egy libamájszeletet teszünk. íforrón adjuk az asztalra.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY