Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 899 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Mézen karamellizált lilahagyma

Hozzávalók

40 dkg lilahagyma
2 ev?kanál méz
3 ev?kanál vörösborecet
1 dl száraz vörösbor
2 ev?kanál olaj
(jó, ha olíva), só
1 ev?kanál cukor
?rölt bors

A hagymát megtisztítjuk, vékonyra karikázzuk, és gy?r?ire szedjük. Magas falú serpeny?ben a mézet világosbarnára karamellizáljuk, és a hagymát beleszórjuk. Az ecetet, a bort és az olajat vékony sugárban folyamatosan kevergetve belecsorgatjuk, és er?s t?zön 10 percig f?zzük. Sóval, cukorral ízesítjük, egy csipetnyi borssal f?szerezzük. Hideg vagy frissen sültek mellé forrón kínáljuk.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 225 kcal / 940 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY