Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 48 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Karfiolos zöldmetélt

Karfiolos zöldmetéltHozzávalók

25 dkg zöldmetélt

5 dkg vaj
1 kis fej karfiol
1 húsleveskocka
2 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
a tálaláshoz:
2 paradicsom
1 csokor petrezselyem

      El?készítése: a zöldmetéltet a szokásos módon lobogva forró, sós vízben megf?zöm. Lesz?röm, lecsöpögtetem, a vaj felével jól összekeverem, és melegen tartom. A karfiolt közben megtisztítom, pi-ci rózsára tördelem, a pet- rezselymet finomra vágom. 1 deci vízben feloldom a húsleveskockát. Elkészítése: a karfiolrózsákat a maradék vajon megpirítom, rászórom a zúzott fokhagymát, ráöntöm a húslevest, és összeforralom. Belekeverem a tejfölt, végül beleforgatom a f?tt tésztát. Tálaláskor a tetejére teszem a díszesre vágott paradicsomot és megszórom a petrezselyemmel.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY