Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1388 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Grúz uborkasaláta

Hozzávalók

2 kisebb kígyóuborka
3 dl joghurt, fél citrom leve
só, késhegynyi ?rölt bors
cukor
10 dkg durvára tört dióbél

      El?készítése: a megmosott uborkát héjastól kockákra vágom. A joghurtot citromlével, sóval, borssal és egy kevés cukorral pikánsra ízesítem, majd belekeverem a diót. Elkészítése: az uborkát mély tálba szórom. Ráöntöm a mártást, és jól összeforgatom. Lefedve legalább fél napra h?t?szekrénybe teszem, hogy ízei összeérjenek.


Elkészítési id?: 15 perc.
Egy adag: 300 kcal / 1260 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Pannonhalmi sauvignon black `01.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY