Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 24 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Diós sajtkrém

Hozzávalók (10 személyre)

15 dkg reszelt rokfort
10 dkg vaj vagy margarin
1 dl tejföl, 1 mokkáskanál
?rölt fehér bors
1 kiskanál porcukor
csipetnyi só, 1 csomó
zöldhagyma szára nélkül
5 dkg finomra darált dióbél
a tálaláshoz:
fél diódarabok

      El?készítése: a reszelt sajtot tálba szórom. Hozzáadom a puha, de nem folyékony vajat, a tejfölt, az összes f?szert, és habosra keverem. Elkészítése: a már habos krémbe szórom a megtisztított, nagyon vékony karikákra vágott zöldhagymát és a darált diót. Néhány percig tovább keverem, amíg habos, egynem? massza lesz bel?le. Tálba simítom, s a szélét a képen látható módon kirakom a fél diódarabokkal. Jól beh?töm.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 190 kcal / 798 kJ.
Italajánlat: félszáraz fehérbor Badacsonyi szürkebarát `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY