Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 516 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Húsos-gombás lecsó Frank módra

Húsos-gombás lecsó Frank módraHozzávalók

50 dkg zöldpaprika
25 dkg sovány, darált
sertéshús
20 dkg laskagomba
2 nagy vöröshagyma
10 dkg füstölt szalonna
3 paradicsom
1 ev?kanál édes pirospaprika
(aki szereti a csíp?set,
tegyen bele egy keveset)
1 ev?kanál Vegeta
3 gerezd fokhagyma
1 kockacukor
só, ?rölt bors

      El?készítése: a zöldpaprikát megmosom, kicsumázom és felszeletelem. A vöröshagymát tisztítás után felkarikázom. A megtisztított gombát feldarabolom. A paradicsomot vékony gerezdekre vágom. Elkészítése: az apróra metélt füstölt szalonna zsírját kiolvasztom, megfonnyasztom rajta a vöröshagymát, majd a t?zr?l lehúzva belekeverem a pirospaprikát, és azonnal ráöntök 2 ev?kanál vizet. Hozzáadom a darált húst, és a t?zre visszatéve fehéredésig keverem. Beleteszem a gombát és a zöldpaprikát, majd fed? alatt üvegesre párolom. Ezután megborsozom - ha kell, megsózom, de a szalonna általában úgyis elég sós -, zúzott fokhagymával és kockacukorral ízesítem, majd beleszórom a vegetát. Végül a paradicsomszeleteket is beleteszem. Lefedve, kis lángon, keverés nélkül 10 percig párolom. Sós vízben f?tt burgonya a hozzáill? köret.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 364 kcal / 1528 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor Szekszárdi bikavér `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY