Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 818 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Tökös kapros lecsó

Tökös kapros lecsóHozzávalók

50 dkg zöldpaprika
30 dkg f?z?tök
2 nagy vöröshagyma
2 paradicsom
2 dl tejföl
4 ev?kanál olaj
1 csokor kapor
1 ev?kanál piros
f?szerpaprika
1 ev?kanál Vegeta
2 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál cukor

      El?készítése: a zöldpaprikát megmosom, kicsumázom, felszeletelem. A tököt meghámozom, magját kikaparom, húsát egyforma kockákra vágom. A vöröshagymát tisztítás után felkarikázom. A kaprot megmosom, és finomra vágom. A paradicsomot vékony gerezdekre aprítom. Elkészítése: az olajon megfonnyasztom a vöröshagymát, majd a t?zr?l lehúzva belekeverem a pirospaprikát, és azonnal ráöntök 2 ev?kanál vizet. Hozzáadom a zöldpaprikát és a tökkockákat, majd néhány percig fed? alatt párolom. Ezután zúzott fokhagymával meg kockacukorral ízesítem, és beleszórom a vegetát. Végül a paradicsomszeleteket és a kaprot is beleteszem. Lefedve, kis lángon, keverés nélkül 10 percig párolom. Tálalás el?tt elkeverem benne a tejfölt. Sós vízben f?tt burgonya vagy puha kenyér illik hozzá.


Elkészítési id?: 50 perc.
Egy adag: 275 kcal / 1155 kJ.
Italajánlat: száraz siller Villányi siller `01.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY