Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1424 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Padlizsánsaláta

PadlizsánsalátaHozzávalók

2 közepes padlizsán
2 nagy vöröshagyma
4 kicsi, kemény almapa-
radicsom, 4 ev?kanál olaj
2 gerezd fokhagyma
1 kiskanál citromlé
1 mokkáskanál ?rölt bors
só, cukor

      El?készítése: a padlizsánt megmosom, letörölgetem, majd a forró süt?ben héjastól 20 percig sütöm. Közben a paradicsomot egy pillanatra forrásban lév? vízbe mártom, héját lehúzom, és negyedekbe vágom. A vöröshagymát és a hámozott, sült padlizsánt megtisztítom, majd kis kockákra vágom. Elkészítése: a vöröshagymát az olajon sárgára fonnyasztom, majd a padlizsánkockákat hozzáadva néhány percig pirítom. Ezután beleteszem a finomra zúzott fokhagymát és a paradicsomszeleteket, megsózom, megborsozom, és fed? alatt pár percig együtt sütöm. Amikor már zsírjára sült, megöntözöm a citromlével, jól átkeverem, és csipetnyi cukorral ízesítem. Ha kih?lt, lefedem, és fogyasztásig h?t?szekrényben tartom.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 221 kcal / 928 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor M?csényi sauvignon blanc `01.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY