Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1135 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Klasszikus vaníliafagylalt házi változata

Hozzávalók

3,5 dl tej, 1,5 dl tejszín
2 tojás, 10 dkg porcukor
1 zacskó vaníliás cukor
fél rúd vanília, csipetnyi só

      Elôkészítése: a tojásokat habosra verem a cukorral és a vaníliás cukorral, majd megsózom. A vaníliát hosszában felhasítom. Elkészítése: a tejet a vaníliával felforralom, és apránként hozzáöntöm a tojásos cukorhoz. Folytonos kevergetés közben épp csak forráspontig melegítem, addigra kissé be is s?r?södik. Hagyom, hogy kih?ljön. Közben a tejszínb?l kemény habot verek, amit óvatosan beleforgatok a tejes tojásba. A vaníliát kiveszem a tejb?l. Ha a fagylaltmassza már nem meleg, beleöntöm a fagylaltgép tartályába, majd jó keményre fagyasztom.


Elkészítési id?: 45 perc.
Egy adag: 1600 kcal / 6720 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY