Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1012 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Cseresznye csokoládéban

Hozzávalók

10 dkg étcsokoládé
5 dkg olvasztott vaj
1 ev?kanál triple sec lik?r
50 dkg cseresznye
szárastól!

      A csokoládét mikrohullámú készülékben (500 wattal 1 perc alatt) vagy egy forró vízzel teli lábas felett megolvasztjuk, a vajat és a lik?rt belekeverjük. A megmosott cseresznyéket 6 szemenként (száruk fels? végén összekötve) a gyümölcsök háromnegyed részéig a csokoládéba mártjuk. Zsírpapírral bélelt tálcán a h?t?be rakjuk. Még aznap fogyasszuk el! Fehér csokoládéval is pompás. Készíthet? vegyesen is. Ügyes háziasszony kézi cseresznyemagozóval eltávolíthatja a magot. Ez nagyon hasznos, ha kisgyereknek tálaljuk.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY