Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1356 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Zselébe zárt gyümölcsök

Zselébe zárt gyümölcsökHozzávalók

2 csomag átlátszó tortazselépor
40 dkg eper
30 dkg sárgabarackbef?tt
a díszítéshez:
tejszínhab

      A tortazseléport az el?írás szerint elkészítjük. Az epret megmossuk, kicsumázzuk. A szemeket el?ször félbe, majd további 2-3 darabra vágjuk. A sárgabarackbef?ttet lecsöpögtetjük, az eperhez hasonló nagyságúra vágjuk. 4 egyszemélyes pudingformába elosztjuk a gyümölcsöket, majd a zselét rámerjük. A tálkákat többször megrázzuk, hogy a zselé mindenhová befolyjon. H?t?szekrényben kocsonyásodni hagyjuk. Tálaláskor a formákat egy pillanatra meleg vízbe mártjuk, majd a kész kocsonyákat tányérra borítjuk. Tejszínhabbal díszítve kínáljuk.


Elkészítési id?: 40 perc+dermedés.
Egy adag: 120 kcal / 502 kJ.
Italajánlat: félszáraz rosé pezsg? Hungaria Rosé.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY