Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1190 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Meggy nyersen

Hozzávalók

1 kg meggy
1-2 kanál kristálycukor

      A meggyet jól megmossuk, leszárazzuk, és azonnal üvegekbe rakjuk úgy, hogy minden sor gyümölcsre 1-2 ev?kanál kristálycukrot szórunk. A m?veletet addig folytatjuk, amíg az üvegek megtelnek. Közben meg- megrázogatjuk, hogy minél több gyümölcs férjen bele. A tetejére késhegynyi tartósítószert szórunk, majd az üvegeket lezárjuk. Vizet nem kell rá önteni, mert a meggy sok levet enged. Télen bef?ttként vagy piskóták, rétesek töltésére használhatjuk.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY