Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 289 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Ribiszkés csirkemell

Ribiszkés csirkemellHozzávalók

4 fél csirkemellfilé, só
3 ev?kanál olaj, 3 dkg vaj
60 dkg ribiszke, 2 dl vörösbor
1 csapott kiskanál cukor
néhány csepp citromlé
2 ev?kanál ribiszkezselé

      A csirkemellfiléket besózzuk, az olaj és a fölolvasztott vaj keverékében, Teflon? Platinum bevonatos serpeny?ben oldalanként 4-4 percig sütjük, lecsöpögtetjük, majd letakarva félretesszük. A ribiszkét leszárazzuk, a szemeket megmossuk, és lecsöpögtetve a hús visszamaradó zsírjába szórjuk, 2 percig fonnyasztjuk. A bort ráöntjük, a cukorral, a citromlével és a ribiszkezselével kellemesen pikánsra ízesítjük. Épp csak 1-2 percig forraljuk. Tálaláskor a sült csirkemellre öntjük. Burgonyakrokett illik hozzá köretnek.


Elkészítési id?: 35 perc.
Egy adag: 390 kcal / 1631 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor (Villányi Kékoportó `98).
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY