Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1100 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Hagymás háromszögek

Hozzávalók

1 paradicsom
1 közepes vöröshagyma
8 szelet szögletes
szendvicskenyér
(pesti kenyér)
5 dkg reszelt ementáli sajt
3 dkg reszelt parmezán
só, ?rölt fehér bors
3 ev?kanál majonéz

      A paradicsomot egy pillanatra forró vízbe mártjuk, majd héját lehúzzuk, magjait kikaparjuk, húsát nagyon apró kockákra, a megtisztított hagymát nagyon vékonyra szeleteljük, majd a szeleteket félbevágjuk. A kenyérszeleteket lehéjazzuk, átlósan kettévágjuk, úgy, hogy 16 háromszöget kapjunk. A hagymát, a paradicsomot meg a kétféle reszelt sajtot alaposan összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A kenyérháromszögeket a majonézzel vékonyan megkenjük, egy-egy kanálnyi hagymás-sajtos keveréket halmozunk rá, majd kell? távolságra egymástól - nehogy összeragadjanak - süt?lapra ültetjük, és 200 °C-ra el?melegített süt?ben, kb. 10 perc alatt megsütjük. Vigyázzunk, nehogy a sajt megégjen, mert keser? lesz! Frissen kínáljuk.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 230 kcal / 962 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor (Mátraaljai Irsai Olivér `2001).
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY