Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 787 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Juhsajttal töltött paradicsom

Juhsajttal töltött paradicsomHozzávalók (6 személyre)

6 közepes, kemény paradicsom
só, 20 dkg juhsajt
2 dkg vaj vagy margarin
2 ev?kanál tejföl
1 gerezd fokhagyma
1 kis csokor petrezselyem
késhegynyi ?rölt fehér bors
a tálaláshoz:
1 kis fej saláta

      A paradicsomokat megmossuk, szárukat kimetsszük. Tetejükb?l éles késsel egy ?kalapot? levágunk, belsejüket kiskanállal kivájjuk. Ezután az üregeket kissé besózzuk, és a szemeket fejjel lefelé sz?r?rácsra állítjuk. A juhsajtot villával összetörjük ? de szitán át is passzírozhatjuk ?, majd a vajjal meg a tejföllel simára keverjük. A zúzott fokhagymával és a fölaprított petrezselyemmel f?szerezzük, megborsozzuk, ha kell, utánasózzuk. A masszát habzsákba kanalaz- zuk, majd a paradicsomok üregébe nyomjuk (habzsák híján kiskanállal töltjük bele). A kalapokat ráillesztjük, 1-2 órára beh?tjük. Tálaláskor a töltött paradicsomokat salátalevelekkel bélelt tálra állítgatjuk.


Elkészítési id?: 30 perc + h?tés.
Egy adag: 189 kcal / 790 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY