Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 76 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Napraforgómag krém

Napraforgómag krémHozzávalók

20 dkg tisztított, natúr
napraforgómag
1 kiskanál kapribogyó
1 gerezd fokhagyma
só, ?rölt fekete bors
6 ev?kanál hidegen
sajtolt napraforgóolaj

      A napraforgómagot szárazon (azaz zsiradék nélkül), serpeny?ben nem túl sötétre pirítjuk. Ha kih?lt, kétharmadát megdaráljuk, az apróra vágott kapribogyót és az összezúzott fokhagymát hozzáadjuk. Sóval, borssal ízesítjük, a napraforgóolajjal elkeverjük, végül az egészben hagyott napraforgómagot is beleszórjuk. Letakarva beh?tjük. Teljes ki?rlés? lisztb?l sütött kenyérre kenve, friss zöldségfélék társaságában kínáljuk, s?t, finomra vágott petrezselyemmel vagy metél?hagymával is meghinthetjük.


Elkészítési id?: 20 perc + h?tés.
Egy adag: 2007 kcal / 480 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY