Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 588 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétomHozzávalók

15 dkg füstölthal-filé
(hering, makréla,
pisztráng stb.)
kb. 2,5 dl tej az áztatáshoz
1 apró gerezd fokhagyma
1 vastagabb szál újhagyma
15 dkg juhtúró
késhegynyi ?rölt
fekete bors

      A hal b?rét lehúzzuk, ha volna benne szálka, azt is kiemeljük, majd a filéket tálba rakjuk. A tejjel leöntjük és 2 órán át áztatjuk. Közben, ha tehetjük, megforgatjuk. Ezután kiemeljük, leszárogatjuk. A fokhagymát és az újhagymát finomra vágjuk. A juhtúrót a füstölt hallal szitán áttörjük, majd jól kikeverjük. A kétféle hagymával, borssal ízesítjük. Puha barna kenyérre vagy pirítósra kenve kínáljuk.


Elkészítési id?: 25 perc + áztatás.
Egy adag: 740 kcal / 177 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Tokaji furmint 2000.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY