Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1282 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Sárgadinnyezselé

SárgadinnyezseléHozzávalók

1 kb. 75 dkg-os sárgadinnye
2 dkg zselatinpor
5 ev?kanál kristálycukor, 3 dl tejszín

      A dinnyét meghámozzuk, kimagozzuk, húsát turmixoljuk és átsz?rjük. A zselatinport kb. 1,5 deci vízben, közepes lángon, kevergetve föloldjuk. Ha föloldódott és áttetsz?vé vált, a dinnyéhez öntjük. A cukorral ízesítjük, majd amikor már csak langyos, a kemény habbá vert tejszínt is beleforgatjuk. Hideg vízzel kiöblített formába töltjük és h?t?szekrényben néhány óra alatt megdermesztjük. Tálalás el?tt néhány pillanatra meleg vízbe állítjuk, majd tányérra borítjuk. Gyümölcsökkel, citromf?vel díszíthetjük.


Elkészítési id?: 20 perc + dermesztés.
Egy adag: 1547 kcal / 370 kJ.
Italajánlat: Dél-balatoni chardonnay 2000.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY