Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 941 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Variációk sült burgonyára

Hozzávalók

a parasztos változathoz:
személyenként
3-4 közepes burgonya
16 szelet húsos, füstölt
szalonna
a fóliás-hagymáshoz:
8 közepes burgonya
12 dkg vaj, 1 vöröshagyma
só, ?rölt fehér bors
1 ev?kanál olaj

      A parasztos változathoz a meghámozott burgonyákat rozsdamentes köt?t?vel körös-körül megszurkáljuk. Egyenként szalonnaszeletekbe tekerjük, alufóliába csomagoljuk, és az el?bbiek szerint megsütjük. A fóliás-hagymás változathoz a burgonyát meghámozzuk, majd karalábévájóval mindegyikbe lyukakat fúrunk. A hagymát megreszeljük, a vajjal, a borssal és a sóval összekeverjük. Az üregekbe egy-egy mokkáskanálnyi hagymás vajat kenünk, és a burgonyákat egyenként beolajozott alufóliába csomagoljuk. Parázsba dobva 1 óra alatt sül meg.


Elkészítési id?: 1óra 15 perc.
Egy adag: 805 kcal / 3365 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Etyeki chardonnay 2000.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY