Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 548 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Trikolór paprika

Hozzávalók

1-1 piros, zöld és sárga
húsú paprika
1 kisebb vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
4 ev?kanál olívaolaj
1 kis csokor bazsalikom
só, ?rölt fekete bors
30 dkg rövid cs?tészta
(másfajta is lehet)
a tetejére:
10-15 dkg reszelt sajt

      A háromféle paprikát megmossuk, leszárogatjuk, félbevágva kicsumázzuk, húsát egycentis kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, fel-aprítjuk. A fokhagymát ösz-szezúzzuk. Az olajon a hagymát megfuttatjuk, majd a fokhagymát rádobjuk. Rövid pirítás után a paprikát is hozzáadjuk, pár percig együtt pároljuk. Fölaprított bazsalikommal f?szerezzük, megsózzuk, megborsozzuk. A tésztát enyhén sós, forrásban lév? vízben kif?zzük, lesz?rjük. Ha jól lecsöpögött, a paprikával összekeverjük. Tálaláskor a reszelt sajttal megszórjuk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 527 kcal / 2203 kJ.
Italajánlat: száraz rosé Szekszárdi kékfrankos rosé 2000.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY