Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1517 1 2 ... 1633  Utolsó


Kókuszbundás csirkemell cseresznyemártással

Hozzávalók (2 személyre)

2 fél csirkemellfilé
só, ételízesít? por
5 dkg kókuszreszelék
a sütéshez:
4-5 ev?kanál olaj
a mártáshoz:
20 dkg cseresznye
csipetnyi reszelt,
friss gyömbér
só, ?rölt fehér bors
1,5 dl almalé
1 kiskanál étkezési
keményít?

      A hússzeleteket lapjában bevágjuk, kihajtjuk és kissé kiverjük, sóval, ételízesít? porral bedörzsöljük. Kókuszreszelékben megforgatjuk ? kicsit rá is nyomkodjuk ?, majd a forró olajon aranyszín?re sütjük. A mártáshoz a cseresznyét kimagozzuk és a gyömbérrel, csipetnyi sóval és ?rölt borssal ízesített almalében felforraljuk. A keményít?t és egy kevés vizet összekeverünk, a cseresznye levét ezzel s?rítjük, a t?zr?l lehúzzuk. A kókuszbundás hússzeleteket a cseresznyemártással körülöntve kínáljuk. Köretnek vadrizs kívánkozik hozzá.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 445 kcal / 1861 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor Villányi kékoportó.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY