Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1191 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Meggy pudingos

Hozzávalók

Felvert vajas tésztalap: 0,2 kg vaj, 0,2 kg marga-rin, 0,4 kg porcukor, 0,4 kg liszt, 10 db egész to-jás, 0,4 dkg citromhéj
Meggypuding: 1 kg puding, 0,2 kg dió, 0,2 kg ma-zsola, 0,1 kg vaníliás cukor, 0,4 dkg citromhéj, 0,1 kg zselatin, 0,1 dkg fahéj, tejszínhab a díszí-téshez

      Felvert vajas lapot készítünk, amit sütés után keretbe helyezünk. A tölteléknél felsorolt anyagokat habüstben összekeverjük, a fahéj ki-vételével. Amikor a zselatin kezd húzni, a tölteléket a felvert vajas lapra öntjük, elsimítjuk, felületét megszórjuk a fahéjjal. H?t?ben dermesztjük, majd szeletelés után tejszínhabbal díszítjük.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY