Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1176 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Málnás kosárka

Hozzávalók

Sárga linzer-tészta: 0,9 kg liszt, 0,3 kg porcukor, 0,6 kg margarin, 3 db to-jás, 0,5 dkg citromhéj, 0,1 kg vaníliás cukor
Málnakrém: 0,3 kg málna, 1 l tej, 0,1 kg Aranka pudingpor, citromlé ízlés szerint

      A felsorolt anyagokból tésztát gyúrunk, és linzerkosárkát készítünk bel?le. A krém elkészítéséhez a málnát, a tejet és a citrom levét el-keverjük, és gyors keverés mellett hozzáadjuk a pudingport. Az el-készült krémet habzsákból a kosárkákba töltjük, majd a krém felüle-tére málnaszemeket helyezünk.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY