Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 293 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Rozmaringos csirke paradicsommal

Rozmaringos csirke paradicsommalHozzávalók (3 személyre)
1 egész csirke mell filé
1 paradicsom
friss rozmaring
10 dkg trappista sajt
1 ek Amway Carapelli extra szűz olivaolaj

Eszközök
iCook séf kés
nagy méretű Duramic tapadásmentes serpenyő

Elkészítés
A csirkemellet kettévgjuk, majd három-három végűkony szeletet készítünk a két fél mellből.
A szeleteket megsózzuk, majd egyik oldalon megtűzdeljük a rozmaring levelekkel.
A paradicsomot vékony 2 mm vstag karikákra végjuk.
A serpenyőbe tesszülk az olivaolajat, majd előmelegítjük. Ezután belerakjuk a csirkemellet, és megkapatjuk mindkét oldalát.
Ezután fedő alatt sütjük. Ha levet ereszt a hús, akkor a fedő levételével a folyadékot elpárologtatjuk, mivel nem főzni, hanem sütni szeretnénk a csirkemellet. Miután a hús mindkét oldalát kellemesen pirosra sütöttük a rozmaringgal tűzdelt felet alulra fordítva rátesszük a paradicsom karikákat, majd megszórjuk a reszelt sajttal. Fedő alat ráolvasztjuk a sjatot, majd krumplipürével és házi szilvalekvárral tálaljuk.

Elkészítési idő: kb 20 perc

Forrás: Copas receptjei iCook edényekre

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Egyéb
 Trappista sajt0.1 kg
Hentes
 Csirke mell filé0.6 kg
Zöldséges
 Paradicsom0.15 kg
 Rozmaring1 szál
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY