Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1495 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Fokhagymás tartármártás

Hozzávalók: a tojássárgája, 1dl olaj, 1dl száraz fehérbor, 1/2 dl tejföl, 1 kiskanál mustár, 1 csipetnyi cukor, 2 gerezd fokhagyma, só, ?rölt bors. Elkészítés:A nyers tojássárgájában állandóan keverve elvegyítjük az olajat. El?ször cseppenként adjuk hozá, majd ha s?r?södni kezd, bátrabban önthetjük bele. Az így keletkezett majonézt a borral és a tejföllel higítjuk, majd jól elkeverjük a mustárral, cukorral, sóval, borssal és a pépesre nyomott fokhagymával. A fokhagymás tartármártást a franciák leginkább a fött articsókához kínálják, de nagyon finom zsenge, fött karalábéhoz, kukoricához, fött fehér húsokhoz is.
Forrás: Tar receptek

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY