Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 455 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Tarhonyás marhahús

Elkészítés: Az ételt a marhapörkölthöz hasonlóan kezdjük el készíten. A különbség az, hogy a tálat 50 perc után kivesszük a süt?b?l. (Nem lesz teljeseb kész a marhapörkölt.) Közben 3-4 dkg zsíron megpirítunk 30 dkg tarhonyát. 3 dl forrásban lév? vizzel felöntjük, megsózzuk, felforraljuk, majd a tálban lév? húshoz tesszük. Az egészet összekeverjük, és lefedve további 30 percre visszahelyezzük a süt?be. Tálaláskor zöldpaprika és paradicsomszeletekkel díszítjük.
Forrás: Tar receptek

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY