Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 312 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Tarhonyás csirke

Hozzávalók: 1,2 kg csirke, 10dkg zsír, 15dkg vöröshagyma, 20 dkg zöldpaprika, 25dkg papradicsom, 3 dkg só, 1 csipet bors, 2 kávéskanál pirospaprika, 30 dkg tarhonya. Elkészítés: A megtisztított csirkét negyedekbe vágjuk, megmossuk, sózzuk, rövid ideig állni hagyjuk. A negyed csirkéket cseréptálba tesszük, lefedjük és 30 prcig a süt?be tesszük. Zsíron finomra vágott hagymát pirítunk, rátesszük a megtisztított, karikára vágott zöldpaprikát, a paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, kevés pirospaprikával megszórjuk és 1/2 dl vízzel felengedjük. Felforraljuk, majd a lecsós ragut a csirkére öntjük. A tálat lefedve 20 percre újra a süt?be rakjuk. A tarhonyát kevés zsíron lepirítjuk, sózzuk, pirospaprikával megszórjuk, forró vízzel felöntjük úgy, hogy kb. ujjnyi víz legyen rajta. Felforraljuk, óvatosan ráöntjük a csirkére, elkeverjük. A tálat lefedve további 25 percig sütjük. Tálalásnál fejes salátát adunk hozzá.
Forrás: Tar receptek

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY