Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 911 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Puliszkák

Hozzávalók

      Puliszkát finomra ?rölt, megszitált málélisztb?l kell f?zni. 20 deka liszthez 1 liter vizet kell számolni. A vizet lobogva f?zik, lassan, apránként belecsurgatják a lisztet. Állandóan keverni kell, mert csomós marad. 10 percig kell f?zni. A puliszkát tányérba merik és hideg tejet öntenek rá. Így fogyasztják. Túrós puliszkát úgy készítenek, hogy lapostányérba kevés olvasztott zsírt tesznek. A puliszkát kétujjnyi vékonyra lapítják, ugyanilyen arányban tehéntúrót tesznek rá. Puliszkából, túróból több réteget is rakna kegymásra. A lekváros puliszka ugyanígy készül, de a puliszkarétegek közé túró helyett szilvalekvárt tesznek.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY