Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1170 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Mákos bobályka

Hozzávalók

      Nagypénteki f?t tészta. A kalácstésztából ujjnyi vastag tésztát sodor a gazdasszony, azt késsel mogyoró nagyságúakra vagdalja, lisztes tepsibe rakja egymás mellé, kelni hagyja, azután halvány pirosra megsüti. Tálalás el?tt gyengén sózott jól f?v? vízbe szórja, két percig f?zi. Ha kemény a bobályka, akkor tovább kell f?zni. Sz?r?tálon átsz?rik, mikor a leve lecsorog, meleg mézzel és darált mákkal összekeverik. Kevés vaj vagy zsír is kell hozzá.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY