Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 882 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Karimáskása

Hozzávalók

      A köleskását sóban, vízben megf?zték öregre, lé nélkül. Tálba tették. A kása szélét a tál karimájáig felnyomkodták, közepén mélyedés volt, ezért nevezte a nép találóan karimás kásának. Ezután a kására forralatlanul vagy forralt tejet töltöttek.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY