Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 156 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Gömbös leves (néhol pacal levesnek is nevezik)

Hozzávalók

      Disznóölés után a disznógyomor bels? burkát leköpesztik, a gyomrot magát megtisztítják, majd metéltnek összevágják és zöldségek, sós vízben megf?zik. Félf?vésben paprikás - hagymás rántással berántják és felforralják.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY