Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1450 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Sonkás-káposztás saláta

Hozzávalók

70 dkg savanyú káposzta
2-2 alma és sárgarépa
1 nagy csomó piros hónapos retek
10 dkg marinált paprika (1 piros húsú friss paprika is lehet)
16 hajszálvékony szelet füstölt pápai sonka

      A káposztát nem mossuk ki, csak kinyomkodjuk. Szálait 3-4 vágással rövidebbre aprítjuk. Az almát megmossuk, héjastól vékony szeletekre, a megtisztított sárgarépát meg a retket gyufaszálnyi csíkokra, a marinált paprikát pedig csinos kis hasábokra vágjuk. Mindezeket jól összekeverjük, és egy tálban a fölhengergetett sonkaszeletekkel rétegesen lerakjuk.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 218 kcal / 912 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY