Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 716 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


?zragu erdei módra

Hozzávalók

(3 személyre)
60 dkg ?zragu
10 dkg füstölt szalonna
1 nagy vöröshagyma
1-1 zöldpaprika és paradicsom
15 dkg gomba (lehet?leg erdei)
1 kiskanál mustár
1 csokor petrezselyem

      A húst szobah?mérsékleten felengedjük. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, serpeny?ben kiolvasztjuk. Közben a megtisztított vöröshagymát félbevágva fölszeleteljük. A szalonnát aranysárgára pirítjuk, majd f?szerezés nélkül beleöntjük az ?zragut. Nagy lángon 5-6 perc alatt megpirítjuk, majd a csíkokra vágott paprikát, paradicsomot és a cikkekre szelt gombát is hozzáadjuk. Kevergetve további 2 percig pirítjuk, a mustárral ízesítjük, a fölaprított petrezselyemmel f?szerezzük. Párolt rizs illik hozzá.


Elkészítési id?: 20-25 perc.
Egy adag: 474 kcal / 1982 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY