Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 801 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Paraj pongyolában

Hozzávalók

40 szál nagy parajlevél szárastól
0,5 liter sós palacsintatészta
2 gerezd fokhagyma

a sütéshez: olaj

      A parajleveleket megmossuk, és a vizet kirázzuk bel?lük. A sós palacsintatésztát a szokásostól eltér?en úgy készítjük el, hogy a tojásfehérjét habbá verve forgatjuk bele a tésztába. 5-5 spenótlevelet a száránál összefogunk, a leghosszabbal körültekerjük, hogy a csokor ne nyíljon szét, majd a palacsintatésztába mártjuk és forró, b? olajban hirtelen megsütjük. Az olajba sütés el?tt dobjunk 2 gerezd fokhagymát és abban a pillanatban, amikor barnulni kezd, vegyük ki bel?le. A parajcsokrokat papírtörölköz?re szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk róluk. Tojásételek mellé illik igazán.


Elkészítési id?: 20 perc.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY