Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 831 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Almás-hagymás burgonya kuktában

Hozzávalók

1 kg burgonya
2 nagy idared alma
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ev?kanál olaj
ételízesít? por

      A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk. Az almát kicsumázzuk, majd héjastól a burgonyához hasonlóan feldaraboljuk. A megtisztított hagymát és fokhagymát felaprítjuk. Mindezeket kuktába szórjuk, az olajjal meglocsoljuk, ételízesít? porral megszórjuk és 0,5 deci vizet öntünk rá. A kuktát lezárjuk, t?zre tesszük és a jelzést?l számított 4 perc múlva lehúzzuk. Ha már leh?lt, kinyitjuk. Aki szereti, tejfölt is keverhet bele.


Elkészítési id?: 40 perc.

Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY