Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1049 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Egyszer? máktorta

Hozzávalók

(6 személyre)
4 dl tejföl
3 kiskanál zselatinpor
8-10 dkg ?rölt mák
8-10 babapiskóta
rum vagy gyümölcslé a piskóta áztatásához
10 szem mesterséges édesít?szer
néhány szem friss gyümölcs
3-4 csepp vaníliás mesterséges folyékony édesít?szer
2 dl tejszín

      2 deci tejfölt a zselatinnal addig - 2-3 percig - melegítünk, amíg az föl nem oldódik benne. A mákot beleszórjuk. A babapiskótát kisebb darabokra tördelve rumba vagy gyümölcslébe áztatjuk, a zselatinos tejfölbe keverjük, ahogyan a porrá tört édesít?t meg a gyümölcsöt is. A vaníliás édesít?vel ízesítjük, a maradék tejfölt is hozzáadjuk. Végül a kemény habbá vert tejszínt is beleforgatjuk, formába töltjük, mélyh?t?ben kb. 6 órán át dermesztjük.


Elkészítési id?: 30 perc + fagyasztás.
Egy adag: 388 kcal / 1622 kJ.
Italajánlat: ásványvíz.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY