Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1173 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Mákos, málnás vaníliapuding

Hozzávalók

1 csomag vanília ízesítés? pudingpor
1 ev?kanál mák
5 dl tej
8 dkg porcukor
10 dkg málnazselé + néhány szem mélyh?tött málna

      A pudingot a zacskón olvasható használati utasítás szerint megf?zzük. Jó ha kisebb nyeles teflon lábast használunk, mert a bevonata megakadályozza, hogy a tejes massza leégjen. Amikor a puding forrni kezd, a mákot beleszórjuk. (Nem kell bel?le sok, az a cél, hogy a mák az unalmas vaníliapudingot megbolondítsa.) A kész masszát kivizezett szív alakú formákba töltjük, és hideg helyre tesszük, hogy jól megdermedjen. Tálaláskor a formát egy pillanatra hideg vízbe állítjuk, és olvasztott málnazselével díszített tányérra borítjuk. A tetejére egy kis szív alakú kisszúróformát állítunk, és ebbe is málnazselét töltünk. A málnaszemeket csak a kínálás pillanatában szórjuk köré.


Elkészítési id?: 10 perc + dermedés.

Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY