Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 47 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Kacsamájkrémes szívek

Hozzávalók

fél fej vöröshagyma
30 dkg kacsamáj
10 dkg vaj
?rölt bors
majoránna
5 dkg (2 csapott ev?kanál) liszt
2,5 dl tej

néhány csepp konyak
8 szelet szendvicskenyér
a díszítéshez:
néhány szem konzerv gyöngyhagyma
3-4 apró csemege uborka

      A hagymát megtisztítjuk, fölszeleteljük és a kockákra vágott májjal a vajon, lábasban 5-6 percig sütjük. Megborsozzuk, majoránnával f?szerezzük, majd a liszttel meghintve tovább pirítjuk. A tejet apránként ráöntjük,és addig keverjük, míg az edény falától elválik. Megvárjuk, amíg teljesen kih?l, szitán áttörjük vagy merül?mixerrel pépesítjük, megsózzuk, a konyakkal ízesítjük, végül a maradék vajjal habosra keverjük. A szendvicskenyereket megpirítjuk, majd szív alakú kiszúróval kivájjuk. Minden kis szívet a májkrémmel megkenünk, végül egy-egy lecsöpögtetett gyöngyhagymával meg egy-egy karika uborkával díszítjük.


Elkészítési id?: 30 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY