Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 855 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Erdélyi köret

Hozzávalók

2 nagy fej vöröshagyma
4 dkg vaj
só, ?rölt bors
1 kiskanál apróra metélt tárkony
1 kg boríz? alma

      A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk, és a vajon megfonnyasztjuk. Megsózzuk, meghintjük törött borssal, majd belekeverjük a tárkonyt. Az almát megmossuk, meghámozzuk, és kis darabokra vágjuk. A hagymára dobjuk, majd fed? alatt 5-6 percig pároljuk. Ha az alma már puha, az ecetes tormát belekeverjük. Egy kevés cukorral is ízesíthetjük. Meleg, f?tt húsokhoz, különösen a füstölt csülökhöz finom.


Elkészítési id?: 30 perc.

Italajánlat: a f?ételt?l függ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY