Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 807 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Ropogós kínai kel zöldhagymával

Hozzávalók

kb. 80 dkg kínai kel
1 csomó zöldhagyma
4 ev?kanál olaj
1 csokor petrezselyem
só, ?rölt fekete bors

      A káposztát megmossuk, és kisujjnyi széles laskákra vágjuk. A hagymát zöldjével együtt karikákra vágjuk. Közvetlenül tálalás el?tt forrósítjuk fel az olajat egy nagyobb serpeny?ben, majd a káposztát, a zöldhagymát beledobjuk, megforgatjuk és jó er?s t?zön kevergetve kb. 2-5 percig sütjük, amíg a káposzta kicsit megpuhul, de még enyhén ropogós marad. Megsózzuk, borsozzuk, rátesszük a finomra aprított petrezselyemzöldet és tálaljuk. Fokhagymás, köményes pulykaszárnyhoz különösen finom.


Elkészítési id?: 20 perc.

Italajánlat: a f?ételt?l függ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY