Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 354 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Gyalogpecsenye

Hozzávalók

4 kicsi, egyforma sertésláb (köröm)

4 virsli
3 gerezd fokhagyma
2 ev?kanál ketchup
1 ev?kanál paprikakrém
1 kiskanál mustár
1 mokkáskanál ?rölt bors
4 vékony szelet füstölt sajt

      A körmöket megtisztítjuk, majd enyhén sós vízben puhára f?zzük. Utána lesz?rjük, lecsöpögtetjük, a csontokat ügyesen kiszedjük bel?le. A helyükre egy-egy lehéjazott virslit csúsztatunk, és az így megtöltött körmöket t?zálló tálba vagy tepsibe fektetjük. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk, a ketchuppal, a paprikakrémmel meg a mustárral összekeverjük, megborsozzuk, kissé megsózzuk. Az ízes mártást a húsokra kenjük, mindegyikre egy-egy szelet sajtot fektetünk, végül forró süt?ben úgy 15 perc alatt pirosasra sütjük. Sült hasábburgonyával és salátával kínáljuk.


Elkészítési id?: 2 óra 30 perc.
Egy adag: 625 kcal / 2613 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY