Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 406 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Sz?zpecsenye pástétom

Hozzávalók

      A sz?zpecsenyét vékony szeletekre vágva vékonyan bekenjük mustárral, s olajba fektetve 7-8 napig h?t?szekrényben pácoljuk. Ezután a húst lecsepegtetjük, apró lyukú húsdarálón 1 kiló sz?zpecsenyéhez 2-3 fej vöröshagymát és 5-6 gerezd fokhagymát adva 2-3-szor átdaráljuk. A húspépet sóval, borssal, f?szerpaprikával, mustárral, tormával, f?szeres paradicsomlével, majoránnával f?szerezzük. A végén kilogrammonként 2 tojás sárgáját keverünk bele, és pirítóssal vagy barna rozskenyérrel kínáljuk.


Elkészítési id?: 25 perc + pácolás.

Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY