Dalszövegek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1006 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Brokkoli puding

Hozzávalók

40 dkg fagyasztott vagy
friss brokkoli, só
1 zsemle, 2 dl tej
2 tojás
?rölt bors és szerecsendió
a formák kikenéséhez:
vaj

      A brokkolit enyhén sós vízben puhára f?zzük, lesz?rjük és turmixoljuk. A zsemlét a tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk és összemorzsoljuk. A tojások sárgáját és a zsemlét a brokkolipépbe keverjük, borssal, szerecsendióval f?szerezzük. Végül a tojások keményre vert habját is beleforgatjuk. 4 kisebb pudingformát kivajazunk, majd a masszá- val kétharmad részéig megtöltjük. A formákat vízzel félig telt tepsibe állítjuk és a pudingot süt?ben, kö- zepes lánggal (200 °C; légkeveréses süt?ben 185 °C) fél óra alatt megpároljuk. Mikrohullámú készülékben is elkészíthetjük, akkor 8-10 perc alatt megsül, és biztosan nem esik össze. Tányérra borítva, f?tt, párolt húsok mellé kínáljuk.


Elkészítési id?: 50 perc.
Egy adag: 131 kcal / 548 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor M?csényi Sauvignon Blanc `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY