Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1462 1 2 ... 1500 1633  Utolsó


Tejfölös-majonézes lencsesaláta

Hozzávalók

2 tojás

1 csomó újhagyma vagy jó arasznyi póréhagyma
4 virsli
6-6 ev?kanál kész majonéz és tejföl
1 kiskanál mustár
néhány csepp citromlé
fél csokor petrezselyem
50 dkg f?tt lencse

      Az újhagymát tisztítás után vékonyan fölszeleteljük, ahogyan a meghámozott virslit is. A majonézt a tejföllel összekeverjük, a mustárral meg a citromlével ízesítjük, a fölaprított petrezselyemmel f?szerezzük. A lencsét, a hagymát meg a virslit beleforgatjuk, tálba töltjük. A f?tt tojásokat meghámozzuk, cikkekre vágjuk, a lencsesalátát ezzel díszítjük.


Elkészítési id?: 15 perc + a lencse f?zése.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY