Fényképek
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1094 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Gyümölcsös marcipánkenyér

Hozzávalók

      A 40 deka natúr (fehér) marcipánt fémtálkában vagy lábasban a süt?ben kissé meglangyosítjuk, hogy képlékenyebb legyen. 20 deka lereszelt háztartási kekszet, 30 deka apró kockákra vágott, vegyes aszalt gyümölcsöt és 10 deka narancslekvárt a marcipánnal alaposan összegyúrunk. Legalább 1 órára h?t?szekrénybe tesszük. Fóliával letakart deszkán karvastagságú rudat formázunk bel?le, és újabb 1 órára visszatesszük a h?t?be. Közben 25 deka étcsokoládét vízg?z fölött vagy mikrohullámú süt?ben fölolvasztunk, a gyümölcskenyér rudat tálcára fektetjük, és a langyos csokoládéval egyenletesen bevonjuk. Tálalásig h?t?be tesszük. Forró vízbe mártott késsel szeleteljük.


Elkészítési id?: 20 perc + dermesztés.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY