Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 848 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Diós, almás krokett

Hozzávalók

50 dkg gyorsfagyasztott almás krokett

10 dkg darált dió
10 dkg porcukor
késhegynyi ?rölt fahéj
a sütéshez: olaj

      A még fagyos kroketteket b? forró olajban megsütjük. Sz?r?kanállal kiemeljük, lecsöpögtetjük, és a tálalás pillanatában fahéjjal és porcukorral kevert darált dióval megszórjuk.


Elkészítési id?: 20 perc.

Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY