Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 786 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Juhsajtos kölessel töltött gomba

Hozzávalók

10 dkg köles
1 kiskanál ételízesít? por
12 szép, nagy csiperke

morzsolt majoránna és borsikaf?
1 közepes fej vöröshagyma
2 ev?kanál olaj
5 dkg juhsajt
morzsolt kakukkf?
a tetejére:
zöld, piros és sárga paprikakockák
a tál kikenéséhez:
olaj

      A kölest ételízesít?s vízben puhára f?zzük. A gombákat megtisztítjuk, szárukat kimetsszük, és felaprítjuk. A kalapokat sóval, majoránnával és borsikaf?vel meghintjük, és félretesszük, amíg a töltelék elkészül. A megtisztított vöröshagymát kis kockákra vágjuk, és az olajon megfuttatjuk. A f?tt kölest, meg a juhsajtot hozzáadjuk, majd sóval, borsikaf?vel, kakukkf?vel ízesítjük. Ezt a masszát a gombakalapokba töltjük, majd ezeket egyenként kiolajozott, t?zálló tálba rakosgatjuk. Süt?ben közepes lánggal 20 percig sütjük. Az utolsó percekben a színes paprikakockákkal megszórjuk, és még 1-2 percet hagyjuk sülni.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 242 kcal / 1012 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY