Letöltések
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1115 1 2 ... 1250 1500 1633  Utolsó


Kakaós gesztenyegolyók

Hozzávalók

1 kg cukrozott gesztenyemassza
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg porcukor
10 dkg margarin
1 kiskanál rum
1 kis üveg magozott meggybef?tt
4 ev?kanál kakaópor

      A gesztenyemasszát, a vaníliás cukrot meg a porcukrot tálba tesszük, és merül?mixerrel vagy robotgéppel alacsony fokozaton simára keverjük. Másik edényben a margarint a rummal habosra verjük, majd a gesztenyemasszához adjuk. Jól összekeverjük, és fél órára h?t?szekrénybe tesszük, hogy formálható legyen. Közben a meggybef?ttet jól lecsepegtetjük. A masszából megnedvesített kézzel diónyi nagyságú adagokat csípünk le, mindegyiknek a közepébe nyomunk 1-1 szem meggyet. Két tenyerünk között golyócskákat formázunk bel?le, a kakóporba hempergetjük, és süteményes tálra sorakoztatva kínáljuk.


Elkészítési id?: 40 perc + h?tés.
Egy adag: 93 kcal / 386 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY