Képregények
 Megjelenítés módja:
 
Előző 1 622 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1633  Utolsó


Jólesz borleves

Hozzávalók

5 dl félédes fehérbor
3 tojássárgája
3 dl tejszín
3 csapott ev?kanál porcukor
késhegynyi ?rölt szegf?szeg
levesbetétnek:
10 dkg nagy szem?, világos szín? kaliforniai mazsola
a tetejére:
10 dkg cukrozott tejszínhab

      A leveshez a mazsolát meleg vízben megmossuk, és jól lecsöpögtetjük. A szobah?mérséklet? hozzávalókat - a bort, a tojások sárgáját, a tejszínt -, a cukrot és a szegf?szeget turmixgép kever?poharába töltjük, és 1-2 perc alatt simára keverjük. A levest csészékbe adagoljuk, a mazsolát elosztva belekeverjük, majd a tetejét tejszínhabrózsákkal díszítve azonnal tálaljuk.


Elkészítési id?: 20 perc.
Egy adag: 559 kcal / 2337 kJ.
Italajánlat: félédes fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
MagyarEnglish
Webmester  | Felhasználási feltételek  | Oldaltérkép  | CPS Portal Engine  | Impresszum  | Személyes adatok védelme

©2019 4WAY